Loft Cafe

OTA HETKI
AIKAA ITSELLESI

Parhaat tiet vievät sinut paikkaan, jossa sinut otetaan ilolla vastaan. Siellä syntyvät onnelliset muistot ja koet ikuisen taian. Tervetuloa Loft Cafe kahvilaan Napapiirille!

LOFT CAFE ROVANIEMI

Kahvi ● Aamiainen ● Lounas

Meiltä löydät huolella valitut ja kotitekoiset tuotteet. Missiomme on tarjota runsaita kakkuja ja leipiä, sekä tuoretta kahvia laadukkaimmista pavuista. Eikä kompromisseille ole tilaa. 

Tuoreet kakut ja leivät

Me Loft Cafe:lla rakastamme yllättää asiakkaamme. Tarjoamme joka päivä rajoitetun määrän, ja vaihtelevan valikoiman, talossa valmistettua kakkua ja voileipiä. 

Kodikas pieni Loft Kahvila

Loft Cafe on lämminhenkinen ja tunnelmallinen kahvila, jossa voit viettää ikimuistoisen hetken tuoreen kahvin ja herkullisen kakun äärellä ja nauttia Joulupukin pajakylän kansaivälisestä tunnelmasta. 

Löydät meidät Joulupukin Pajakylästä

Kahvilamme sijaitsee Joulupukin pajakylän sydämessä. Katso vain ylöspäin ja nouse portaat toiseen kerrokseen. Joulupukin tapaamisen jälkeen maistuu lämmin juoma ja tuore kakku taivaalliselta! Tule ja nauti!

Kahvia ● Kakkua ● Välipalaa

HInnasto

Tulitpa sitten viettämään rauhallisen hetken kahvikupin ja kakun ääressä, nauttimaan herkullisen aamiaisen tai kevyen lounaan, löydät valikoimastamme sopivat ainekset kaikkeen tähän. 

Suodatin kahvi
Espresso
Cappuccino
Latte
haudutettu tee
Chai Latte
kuuma kaakao
Jäätee
Jäälatte
mustikka-vanilija jäämacchiato
viiniä, olutta ja muita juomia
Juusto ja kinkku paahtoleipä

Tunnetaan myös nimellä ”herkkuleipä”! Täydellinen paahtoleipä odottaa sinua!

Poroleipä

Poroleipä on maukas ja täyttävä välipala.

Lohileipä

Lohileipä on herkullisen näköinen ja makuinen suolainen eväs kahvin kylkeen. 

Tuoretta kakkua

MATKAMUISTONURKKAUS

Meillä on valikoimassamme rajoitettu määrä huolella valittuja suomalaisia design tuotteita ja astioita. Voit ostaa matkamuistot ja kotiinviemiset samalla, kun nautit palan suussasulavaa kakkua ja aromikasta kahvia.  

OTA MUKAAN

Kahvia ● Kakkua ● Välipalaa

Joulupukin luo jonottaminen voi viedä tunteja! Tee odottamisesta makeampaa hakemalla kuppi lempijuomaasi ja herkkuja mukaan Loft Cafe kahvilasta. Näin tie joulupukin luo vie hetkessä!

Kaikki kahvit, kakut ja juomat (5,5 % asti) on mahdollista ottaa mukaan. Käytämme ulosmyytävissä tuotteissa biohajoavia astioita ja tarjoamme kahvikuppeihin pahvikannen. Teemme kaikkemme suojellaksemme Lapin ainutlaatuista ja kaunista luontoa.