Loft Cocktail Lounge

Ota juhlahetki itsellesi

Avasimme cocktailbaarin keskelle talvista joulun ihmemaata, jotta voisit istahtaa alas, hengähtää hetken ja katsella Joulupukin kammaria vähän toisesta kulmasta.

Loft Cocktail Lounge

SAISIKO OLLA COCKTAIL?

Loft Cocktail Loungen valikoimassa on tarkkaan valittuja kansainvälisiä tuotteita, mutta ensisijaisesti haluamme painottaa upeiden kotimaisten tislaamoiden ja panimoiden juomia, ne eivät nimittäin kalpene lainkaan maailmalla jo tunnettujen brändien vieressä. Hyllystämme löytyykin ainekset monenlaisiin cocktaileihin, ja käytämme mielellämme sesongin hedelmiä ja kotimaisia marjoja.

JUOMAT

Cocktailien lisäksi olemme valinneet huolella muutaman punaisen ja valkoisen viinin, sekä iloisesti kuplivaa juhlaviin hetkiin. Oluen ja lonkeron ystäville etsimme pari erilaista vaihtoehtoa Panimo Hiisin ja Tornion Panimon valikoimista. Laadukkaita vaihtoehtoja löytyy myös alkoholittomien ystäville, ja sekoittelemme mielellämme cocktailit myös esimerkiksi puolikkaalla alkoholiannoksella.

PIENTÄ NAPOSTELTAVAA

Juomien kaveriksi baarimme valikoimasta löytyy pieneen nälkään suolaista ja makeaa syötävää. Jos et vielä ole maistanut sinihomejuuston ja piparien taivaallista yhdistelmää, nyt on sen aika

SIJAINTI

Sijaitsemme aivan Joulupukin Pajakylän ytimessä Rovaniemellä. Meillä voitkin piipahtaa kertomassa kohtaamisestasi joulupukin kanssa, sillä Joulupukin Kammarin portailta on meille vain muutama kymmenen metriä. Pienessä baarissamme tunnelmaa luo upea tilataideteos – mikäli revontulien kanssa ei ole vielä onnistanut, tulepa käväisemään

Loft cocktail drinkit

menu

Löydät listaltamme ja juomistamme kansainvälisiä brändejä, kotimaisia suosikkeja sekä aina jotain yllättävää. Hyvä juoma kruunaa vierailun Pajakylään, ja haluammekin, että maistat jotain unohtumatonta!

Talon cocktailit
Klassikko Cocktailit
Kuuma glögi & glühwein
Viinit
Oluet
Lonkerot
Alkoholittomat ja matala-alkoholilliset juomat ja cocktailit
Kahvit
Espresso, Cappuccino, Americano, Latte
Kaakao
Tee

Kaikki kuumat juomat saa myös terästettynä
– kysy suosituksia

Kotoisa loftimme on kokenut kaikenlaista. Se on palvellut niin lahjatavarakauppana kuin virtuaalitodellisuuden näyttämönäkin. Syksyllä kuitenkin päätimme, että Napapiiri on viimein valmis näkemään jotain aivan uutta, ja rakensimme maailmanluokan cocktailbaarin.