IHMISET LOFT CAFEN TAKANA

mEISTÄ

Mitä jos kerromme, ettei joulupukin luona vierailun tarvitse olla matkasi ainoa kohokohta. Vaikka siinä onkin ylpeilyn aihetta! Ehkä matkasi kohokohta olikin se hetki, jolloin sinulla oli aikaa pysähtyä. Sait nauttia ystävällisestä palvelusta, kodikkaasta tunnelmasta ja porkkanakakusta, jonka muistat vielä palattua kotiin.

Ystävällinen

Ammattitaitoinen
Lämminhenkinen
Näyttökuva 2022-08-10 105406

Kirje sinulle

Hyvä asiakas,
Haluan sanoa kiitos! Tämä on osoitettu sinulle, jonka kanssa minulla oli aikaa vain lyhyeen kohtaamiseen kiireisen sesongin keskellä, ja sinulle, jonka kanssa minulla oli hetki aikaa istua alas ja kokea välitön yhteys. Sinä teet yhteisöstämme erityisen! Jos et ole kokenut kodikasta tunnelmaamme, toivottavasti ehdit vielä vierailemaan. Sillä jotkut paikat voivat tuntua seikkailulta ja kodilta samaan aikaan. 

Minulle Loft tarkoittaa toiveita ja unelmia. Halusin luoda paikan, jossa tarjoillaan taikaa ja tilkka kahvia. Kun sain avaimet, kiertelin paikan ympäri ja kuvittelin, miltä Loft tulisi näyttämään. Mutta tajusin, että todellinen taika ei ole pelkästään paikassa, vaan ihmisissä.

Halusitpa sitten tulla lämmittelemään, tapaat kauan kadonneen ystävän tai parantamaan särkynyttä sydäntä lohtu ruoalla, sinulle löytyy paikka.

Nähdään pian! 

Parhain terveisin,
Päivi Yazaoui, Loft Cafen omistaja

Päivi Yazaoui